Fotolezen

Bij Martin's Plekkie zijn er diverse spirituele mogelijkheden om een antwoord op uw vragen/problemen te krijgen. Het fotolezen is één van die mogelijkheden

Fotolezen

Misschien heeft u het gevoel bij een overleden dierbare “ik had nog zoveel willen zeggen of vragen”, of u bent gewoon oprecht geinteresseerd hoe het met iemand gaat die zelf moeilijk praat over hoe het met hem / haar gaat. Onze paragnost kan u in veel gevallen een heel eind op weg helpen.
U heeft dan wel een duidelijke foto nodig van de persoon waar het om gaat en waar hij of zij het liefst alleen op staat.

Er is wel een duidelijk onderscheid tussen het lezen van een foto van een overleden persoon en van een nog in leven zijnde persoon.

Overleden persoon:
U kunt een foto laten lezen van iemand die u dierbaar was of waar u nog iets over wilt weten. Wanneer de overleden persoon recent overleden is, kan het zijn dat hij / zij nog niet sterk genoeg is om antwoord te geven, dan krijgt onze paragnost misschien geen informatie voor u door. Mocht dit onverhoopt gebeuren, dan zal er zeker op een later moment een nieuwe afspraak gemaakt worden met u.

Persoon nog in leven:
Voordat onze paragnost de foto kan/mag lezen van iemand die nog leeft dient u eerst toestemming aan de persoon in kwestie te hebben gevraagd, want anders loopt u het risico dat onze paragnost u niets kan/mag vertellen over de persoon op de foto i.v.m. privacy.

Wat doen we

Maximaal 60 minuten
kosten op aanvraag of zie www.bij-martin.nl

Alleen op afspraak.