Reacties

Hieronder kunt een aantal positieve reacties lezen van tevreden 'klanten'. Bent u ook bij ons geweest en wilt u uw ervaring delen ? Vul dan het formulier in om uw reactie toe te voegen.

Voor mij was dit de eerste keer dat ik naar iemand toe ging die foto kon lezen en contact kan leggen met overleden mensen, wat een bijzondere ervaring!

Ik was helemaal perplex, de sfeer is relaxt, het was echt heel erg fijn, ik kom zeker nog een keer terug, heel erg bedankt!


reactie van: Renate
35 jaar.... midden in het leven en toch bepaalde keuzes niet kunnen maken! Wat moet ik, doe ik het wel goed, hoe wil ik mijn leven indelen.... werk - prive ik wist het even niet meer. Martin gaf mij inzicht hoe ik met bepaalde dingen om kon gaan. Keuzes kon maken. En nu bijna een jaar later... Ik heb keuzes gemaakt voor mezelf die ik niet zo snel zou maken zonder de gesprekken en het magnetiseren. Ik kijk anders tegen dingen aan en dat geeft me veel meer rust. Waar deuren dicht gaan, gaan er deuren open...


Nogmaals bedankt!

reactie van: Janneke
For the first time in 7 years I feel that "Lisa" has come back - the fun-loving, happy, energetic, explorer adventurer that I am. I feel through private consultations and courses undertaken with Martin and his team that I have found my path in life - to help people and to heal people. For the first time in a long time, I stand strong in my own shoes, I am excited about each moment, I feel a deep inner peace and I don't let what others think bother me anymore.
Currently I am busy learning Magnetiseren level 2 and I am eternally grateful for the mentoring I have received to date from Richard and Martin - two amazingly gifted and experienced Magnetiseurs! Wow! Thank you.

This saturday I will be undertaking a kaartlezing course with Mona, a fantastic lady, can't wait! :-)

reactie van: Lisa
Ik was 23 toen ik voor het eerst bij Martins Plekkie kwam, nu 13 jaar later kom ik er nog steeds. Priveconsult met Martin om te horen hoe het met mijn vader "daarboven" is en magnetiseren om alle rotzooi uit mijn lichaam te halen die achter is gebleven na een verstikkende relatie. Na de meditatie en de ontwikkelingscursus nu bezig met de magnetiseercursus en ik heb me in tijden niet zo goed gevoeld!

Lieve Mona en Martin en crew.. Dank jullie voor alles! jullie zijn voorlopig niet van me af :-)

reactie van: Brenda

Na een behoorlijke burn out, kwam ik bij martins plekkie terecht, het was indrukwekkend hoe ik opknapte, is al jaren geleden, maar blijf maandelijks gaan als een soort van onderhoud met dat turbulente leven van mij,...........kan het iedereen aanraden. heerlijke mensen allemaal. knufffffffffff.

reactie van: Yvonne

Vandaag (4 januari 2016) bij martin geweest voor een prive consult. Martin vroeg of ik specifieke vragen had, waarop ik antwoorde nee laat me verrassen. Ik had een foto in mijn tas bij me van mijn zus die een halfjaar geleden was overleden, maar dacht dat zal wel tekort zijn dus laat maar.

Dus hij begon het consult en de eerste vraag die hij stelde, is er iemand nog niet zolang geleden overleden en ja hoor daar was mijn zus ook alles wat hij vertelde klopte.

Kan iedereen martin's plekkie aanraden. Geen commercieel winstbejag, maar gewoon mensen die daar vrijwillig voor iedereen klaar staan, een geweldig team.

Veel succes met jullie mooie werk, kom zeker weer eens terug.

reactie van: groetjes corrie veerman

Toen ik met al mijn klachten zocht naar een magnetiseur, kwam ik op de site van Martin's plekkie terecht en was best wel sceptisch want ik dacht voor deze prijs kan dat toch niets zijn. Maar wat ben ik blij dat ik deze stap heb genomen. Het gaat stukken beter met mij, dat heeft wel even geduurd, maar als je ergens lang mee loopt kan je ook niet verwachten dat het in een paar behandelingen over is.

Hartelijk dank voor al jullie inzet dat toch op vrijwillige basis is om zo andere mensen te helpen.

Ook de meditatie cursus heeft me veel rust gebracht.

Martin's plekkie is in 2016 nog niet van mij af.

reactie van: Anoniem

Ik ben heel erg blij met Martin's Plekkie.

Ik wordt nu een tijd gemagnetiseerd en er is zoveel veranderd,ik ben een blijer mens geworden.

Ik heb inmiddels de cursus ontwikkeling en magnetiseren gevolgd en sta hierdoor zo anders in het leven. In een tijd dat ik weinig vreugde ervaarde kwam ik bij jullie en nu kan ik mij die periode niet meer voorstellen en heb veel geleerd en durf nu op mijn eigen gevoel en intuitie te vertrouwen.

Ik adviseer dan ook aan de mensen die dit lezen, kom gewoon een keer langs en begin met een consult bij Martin waarin al zoveel dingen duidelijk worden en laat je verassen door wat deze lieve mensen je te bieden hebben, het is dubbel en dwars de moeite waard.

Mensen die zich op vrijwillige basis zo inzetten om andere mensen te helpen zijn heel bijzonder!!

reactie van: Evelien

Wat een leuke nieuwe website en wat een prachtig nieuw Plekkie is het geworden! Op naar de volgende 10 jaar Martin's Plekkie, vol mooie consulten, magnetiseerbehandelingen, cursussen en spirituele ontwikkelingen. Fijn dat jullie er zijn! Tot snel. Liefs, Linda

reactie van: Linda

Jullie hebben me zo goed geholpen en nog steeds kijk ik uit naar elke magnetiseer sessie. Al meer dan 6 jaar kom ik bij jullie en ik wil daar nog vele jaren aan vastplakken. Dank jullie wel.

reactie van: Petra

Ik ben heel dankbaar voor de magnetiseer behandelingen die ik heb gehad, daarnaast de cursussen die ik bij jullie heb gevolgd waren zo bijzonder en mooi.. Door mijn ervaringen en fijne sfeer adviseer ik graag mensen om naar jullie toe te gaan want wie wil er nu niet dichter bij zichzelf komen en gewoonweg tevreden zijn met zichzelf en het leven? want dat heeft mij nl heel veel gebracht... Liefs

reactie van: Marlous

Ook ik ben blij dat ik jullie ken en nog steeds bij jullie kom. En dat al 9 jaar! Bijna jubileum. Tot gauw

reactie van: Rachel

Na een prive-consult dat al enorm opluchtte gaf Martin het idee voor persoonlijke coaching bij Rick. Dat heb ik gedaan, ik ben nu beter in balans en heb weer plezier in de dingen die ik doe.

reactie van: Marcia

Ben erg dankbaar jullie te hebben leren kennen het heeft mij veel gebracht en het gaat mij nog heel veel brengen. Om te zijner tijd iets te bieden. Ook de magnetiseersessies van verschillende medewerkers gaven mij ontspanning en emotionele ruimte om weer op zoek te gaan naar waar ik tot mijn recht kom. Nieuwsgierig en enthousiast geworden heb ik meegedaan met de cursussen meditatie en ontwikkeling. Mijn intuitie durf ik nu te volgen, en dat voor iemand die ooit dacht dat alles te verklaren moest zijn ...:-)

reactie van: Erika

Jullie zijn vaak in mijn gedachten, vooral jij Martin. Ik denk nog vaak terug aan wat jij mij vertelt hebt. En wil van de gelegenheid gebruik maken om jou daar enorm voor te bedanken. Het vertrouwen wat je mij hebt gegeven is van onschatbare waarde voor mij.. Ik denk heel vaak terug aan het feit dat jij tegen mij zei "Jij hebt helpende handen, daar moet je iets mee gaan doen" En ik heb geluisterd, al wist ik toen nog niet precies wat je er mee bedoelde. Ik ben de docentenopleiding Yoga gaan volgen (en afgerond) en vorig jaar ben ik gestart met de opleiding NLP en spiritualiteit. Volgend jaar wil ik dan ook graag een spiritueel centrum beginnen (of samenwerken met) en mensen handvaten bieden om hun weg naar geluk te vinden met middelen die zij allemaal al reeds in zich hebben.Tenslotte heeft iedereen heeft alles in zich om te kunnen worden wie hij bedoeld is te zijn. Het enige wat wij soms kunnen gebruiken is iemand die een stukje met ons oploopt en dat voor ons zichtbaar maakt. Jullie zijn daarin een enorm voorbeeld voor mij en nu, nadat jullie voor de zoveelste keer in mijn gedachten komen wil ik dat vanuit het diepst van mijn hart uitspreken en jullie daarvoor bedanken. Ga zo door en ik wens jullie al het moois voor de toekomst. DANK JE WEL

reactie van: Brenda

Ben net bij een andere paranormale beurs geweest, maar voor mij voelt jullie "plekkie" het fijnst. Helemaal niet zweverig of overdreven, maar gewoon fijn.

reactie van: Arianne

Ik zat al een tijd niet lekker in mijn vel en heb geprobeerd zelf er uit te komen, maar het lukte niet. Toen heb ik hulp ingeroepen bij Martins plekkie. Ik kon gelukkig al snel bij hun terecht. Na enkele maanden magnetiseren voel ik me al stuk prettiger en kan me nu al goed ontspannen en goed slapen. En ik voel me nu een stuk beter. Het gaat de goede kant op gelukkig.En ga door totdat ik, helemaal ik ben. En voel me bij jullie helemaal op m'n plekkie. Ik wil ieder die mij onder behandeling heeft genomen alvast bedanken en tot gauw.

reactie van: Tineke

Geen woorden! Heel bijzonder dat jij wist hoe mijn zoon heet, en heel bijzonder dat jij de naam van het bedrijf waar ik werk wist te benoemen. Het was erg prettig en voelde goed het priveconsult, en ik zal je dan ook bij iedereen aanraden. Ik kom zeker terug.

reactie van: Sussana

Wij zijn bij jou geweest met onze zoon. Ik zou nog even laten weten hoe het met hem gaat. Nou het is niet te geloven, maar het gaat super met hem, hij zit uren alleen op z'n kamer, gaat alleen onder de douche en zelfs in het donker alleen naar boven. Dingen die hij voorheen echt niet durfde. Ook zegt hij niet bang meer te zijn. Hij slaapt hele nachten door zonder angst en zonder licht. Met zijn hoofdpijn gaat het ook een stuk beter (misschien ook door het magnetiseren). Zelf vond hij dat niet prettig dat magnetiseren dus weet ik niet of ik daar mee door moet gaan. Kortom wij zijn blij dat we bij jou zijn geweest en hij vond het zelf ook prettig om met iemand te praten die hem begreep. Wij willen je ontzettend bedanken en als het nog eens nodig is, weten we je zeker te vinden.

Ik heb er veel baat bij, doordat ik me laat magnetiseren. Vooral omdat ik ook artrose heb. Ben er blij mee dat jullie er voor ons zijn. Succes ermee, ga zo door.

reactie van: Erna Hofman

Ik ben net thuis van een avondje cursus kaartlezen. Mijn vriendin had een proefkonijn nodig en dat mocht ik zijn. Het was een zeer positieve ervaring. De kaarten klopten vrij goed en gaven overzicht en rust. De ontspannen relaxte sfeer was wat mij het meest opviel. Je voelt je hier meteen lekker op je gemak. Ik ben enthousiast geraakt en ga mij inschrijven voor een cursus en behandeling :-)

reactie van: Michelle

Wij vinden Martin's Plekkie echt een bijzonder "plekkie" in het wijkgebouw de Larenkamp, onze ervaringen zijn positief , realistisch en bijzonder om over jezelf na te denken , even een rustpunt na alle hectische bezigheden, die uiteraard ook gedaan moeten worden. De keer dat mijn man Ruud op de stoel van Jack zat om een stoelmassage te ondergaan, was het een prettig gevoel, maar de volgende dag was hij zo ziek dat hij met moeite zijn werk kon doen, kon dit het gevolg zijn van Jack's behandeling (reactie van het lichaam op de behandeling??). Na een paar dagen was Ruud weer de oude en konden we weer lachen. Ruud heeft met de leeftijdsjaren last van spieren en gewrichten gekregen, omdat hij in zijn goede tijd heel hard gewerkt heeft met veel zwaar tillen en bukken. Zo gauw Ruud kan wil hij nog een stoelmassage bij Jack ondergaan. Ikzelf, Elly, ik heb genoten van de stoelmassage na een drukke dag was het ontspannend de stoelmassage van Jack. Het is fijn dat ik nog een keer kan komen, dus ik ben benieuwd naar de volgende afspraak.

reactie van: Ruud & Elly

Ben na flinke burn-out weer mens met de hoofdletter M.!!
Het magnetiseren door Richard heeft me absoluut rust in mijn hoofd gegeven en ben hierdoor meer bewust van wie ik ben en wat ik allemaal kan!!!

reactie van: Joyce

In het begin dacht ik nog dat ik me aanstelde of het mezelf wijsmaakte, maar ik merk gewoon dat ik veel beter slaap nadat ik gemagnetiseerd ben door 1 van jullie. Heel erg prettig, bedankt.

reactie van: Mary

Sceptisch en overspannen op een stoel komen te zitten tegenover Martin en Jos. Een aantal jaren geleden overkwam mij dit. Ook toen hadden de reguliere instanties het drukker met zichzelf dan met hun "gasten". Martin en Jos "kenden" geen tijd. Wekelijks door hen gemagnetiseerd worden en je iedere keer een beetje beter gaan voelen is wat er gebeurde. Dankzij hen en andere vrijwilligers die ditzelfde werk doen zijn al veel mensen geholpen. Geweldig hoe deze mensen,belangeloos,er zijn voor anderen!

reactie van: Walter (uit Drenthe)

Wat jammer dat ik nu pas kennis gemaakt heb met het magnetiseren. Voor mij is het heel fijn om om de paar weken bij Richard mij te laten magnetiseren, de migraine die mij al 20jaar kwelde is zo goed als over ik ben ook veel rustiger en voel me geweldig ik hoop dat er veel mensen dit lezen.

reactie van: Petra

Zelfs voor "denkers" valt hier op het spirituele vlak veel te ervaren!! Mooie website, past bij Martin's Plekkie. Bedankt voor al het moois, veel succes!!

reactie van: Rick

Lieve Mona en jongens, bedankt dat jullie klaar staan voor mij en mijn gezin als het nodig is. Jullie zijn goud!

reactie van: Babs

Af en toe, b.v. als ik weer eens minder lekker in mijn vel zit, kom ik naar Martin's plekkie om mijn energie weer eens flink te laten "opkrikken". Vooralsnog met zeer veel positief resultaat.

reactie van: Jack

Ik ken "de jongens" van Martin's Plekkie nu alweer heel veel jaar en ben hen allen erg dankbaar voor al hun hulp. Een spirituele aanpak op een lekkere Rotterdamse manier. Een aanrader voor iedereen die zich wil "ontwikkelen"!

reactie van: Jet

Ik was er altijd een beetje huiverig voor, maar ik heb nu ervaren dat het zelfs heel prettig is. Het is niet eng of raar het is wel bijzonder en een echte "eye opener" voor jezelf. Sinds ik door Martin "behandeld" ben, sta ik niet meer zo voor verrassingen en worstel ik me makkelijker door problemen heen. ik ben ook wat relaxer geworden.

reactie van: Ilonka

Uw ervaring

Vul onderstaande velden in en uw verhaal wordt zo spoedig mogelijk op de site geplaatst