Magnetiseren

Wat is magnetiseren

Bij het magnetiseren maakt de magnetiseur gebruik van energie. Deze wordt via de handen van de magnetiseur gebundeld en wordt gebruikt daar waar het lichaam van de klant het nodig heeft. Op deze manier activeert het lichaam zichzelf om te genezen en klachten op te heffen. De magnetiseur hoeft de klant niet aan te raken om hem goed te magnetiseren want de energie kan op afstand afgegeven worden.

De energie die door de magnetiseur wordt afgegeven aan de klant, is door een heleboel mensen te voelen als een tintelend, warm of rillend bibberend gevoel. Er is ook een groep mensen die niets voelt tijdens of na een behandeling, dat wil dan absoluut niet zeggen dat de behandeling niet effectief was of geen resultaat zou hebben.

Het magnetiseren draagt bij tot het herstel dan wel een verbetering van heel veel klachten, het kan u onder andere helpen met:
- Het dragelijker maken van psychische en lichamelijke klachten,
- Het verzachten van pijnen als gevolg van (chronische) ziekten,
- Verminderen van spanning,
- En nog veel meer kwalen / klachten.

Helaas kunnen/mogen we nooit garanderen dat het magnetiseren ook iets voor u kan betekenen, maar het is zeker de moeite waard om het eens te proberen; je zult het nooit weten als je het niet geprobeerd hebt.

Naast kinderen en volwassenen worden ook dieren zoals honden, katten en paarden succesvol behandeld.

Wat zijn, en hoe ontstaan energieblokkades in een lichaam

Blokkades in een lichaam ontstaan door allerlei ingrijpende situaties waarbij we verdriet, spanning, boosheid, angst etc. hebben opgelopen. We denken vaak het gebeurde al verwerkt te hebben, maar wat we doen is het gevoel snel weg stoppen in ons lichaam omdat we vaak niet weten hoe we er mee om moeten gaan. Onze maatschappij gaat in een razend tempo verder en een hoop mensen hebben het gevoel dat ze daar in mee moeten gaan. Helaas pakt dat niet voor iedereen even goed uit en zul je uiteindelijk je problemen toch op je eigen manier moeten aanpakken of de tijd nemen om ze te verwerken. Doe je dat niet, dan is elk moment van rust, terugdenken aan die ingrijpende situaties die je volgens jezelf toch allang 'verwerkt' hebt en blijf je alleen maar rennen om niet te hoeven nadenken. Daar wordt ieders lijf uiteindelijk heel erg moe van. Als je maar lang genoeg met een probleem in je lijf blijft lopen (bewust of onbewust) wordt dat uiteindelijk een energieblokkade in je lichaam wat kan resulteren in lichamelijke en geestelijke kwaaltjes (zoals; hoofdpijn, spanning, pijnlijke spieren, vermoeid overspannen gevoel, etc.).

Hoe vaak en hoe lang heb ik een behandeling nodig

Een maal per week een behandeling is in het begin zeker noodzakelijk. Om een goed resultaat te krijgen is het belangrijk dat er meerdere behandelingen plaatsvinden omdat een klacht vaak al langere tijd bestaat en deze waarschijnlijk niet in 1 behandeling is te verhelpen. Wel is er al heel vaak na 1 consult een globaal beeld te geven waar de klachten vandaan komen of zijn gekomen en wat het magnetiseren voor u kan betekenen.

Wat doen we

Maximaal 30 minuten
kosten € 15-.

Alleen op afspraak, op maandagavond.