Cursus Magnetiseren

Magnetiseercursus - 1 (basis)

U kunt ook bij Stichting Martin's Plekkie ontdekken en leren wat magnetiseren is. Op de magnetiseercursus leert u de grondbeginselen van het magnetiseren waarmee u al vrij snel zelf aan de slag kunt. U leert hoe u pijntjes kunt verzachten en rust in iemands lichaam terug kunt brengen (handig bij kinderen) maar vooral hoe u goed voor u zelf kunt zorgen. Wij gaan er vanuit dat het magnetiseren een samenspel is tussen u en de spirituele gidsen, en waarbij de verkregen energie op een juiste manier wordt gebruikt danwel doorgegeven aan iemand die het op dat moment nodig heeft.

Het blijft altijd weer verbazingwekkend hoe sterk cursisten in hun schoenen komen te staan zodra zij hebben ervaren en gevoeld wat magnetiseren allemaal is en kan betekenen.

Magnetiseercursus - 2

Magnetiseercursus-2 is een vervolg op de basiscursus magnetiseren. In deze cursus wordt dieper ingegaan op de vele "extra" technieken die er zijn. Om teleurstellingen te voorkomen is hier alleen aan deel te nemen indien u de basiscursus eerst heeft gevolgd.

Magnetiseercursus - 3

Magnetiseercursus-3 is een vervolg op Magnetiseercursus-2. In deze cursus wordt dieper ingegaan op de energiematerie en de vele manieren die er zijn om hier mee te werken en om te gaan. Deze cursus brengt u weer een stuk dichterbij het besef dat het een samenwerking is tussen u, de energie en de spirituele wereld. Om teleurstellingen te voorkomen is hier alleen aan deel te nemen indien u Magnetiseercursus basis en 2 eerst heeft gevolgd.

Cursussen

Heeft u vragen of heeft u interesse in een cursus, bel of mail ons gerust voor aanvullende informatie, of informeer naar de geplande of nog beschikbare cursusdata.
Bel 06 412 109 48 of mail info@martinsplekkie.nl