Priveconsult

Bij Martin's Plekkie zijn er diverse spirituele mogelijkheden om een antwoord op uw vragen/problemen te krijgen. Een privé-consult bij Martin is één van die mogelijkheden

Privé consult

Tijdens een privé consult zit u gedurende maximaal 1 uur apart met Martin in zijn kamer. U kunt hem dan vragen stellen met betrekking tot u zelf of overleden andere personen. Voor u zelf kunt u vragen stellen, over uw verleden, heden en de toekomst, Martin zal die zo duidelijk mogelijk aan u uitleggen.
Martin gebruikt de Lenormand kaarten ook regelmatig als aanvulling om het e.e.a. nog meer te verduidelijken voor U.

Natuurlijk is het ook mogelijk om vragen te stellen over andere specifieke kwesties die voor u belangrijk zijn.

Een foto laten lezen van een in levenzijnde of overleden dierbare is natuurlijk ook altijd mogelijk tijdens een prive-consult, dit mag ook een voorwerp (ring / horloge o.i.d.) van de betreffende persoon zijn.

Privacy:
Ook hier geldt dat de in levenzijnde persoon waar de foto of het persoonlijke voorwerp van is, wel eerst toestemming aan u moet geven voordat er met zijn/haar voorwerp gewerkt mag/kan worden. Het zou zo jammer zijn als er geen informatie uit het voorwerp gehaald kan worden omdat er geen toestemming voor gegeven is.

U ziet dat u eigenlijk "bijna" al uw vragen kwijt kunt bij Martin mits de privacy van in levenzijnde personen niet geschonden wordt.

Wat doen we

Maximaal 60 minuten
kosten op aanvraag of zie www.bij-martin.nl

Alleen op afspraak.