Cursus Kaartleggen

Kaartlegcursus - 1 Basis

Tijdens een kaartlegcursus leert u de beginselen van de kaartlegging met de Lenormand waarzeggerskaarten. Met behulp van de kaartlegging is het mogelijk om een antwoord te krijgen op allerlei vragen, maar natuurlijk kunt u na de cursus ook proberen om een kaart voor iemand anders te leggen. Op de 1e dag krijgt u uw Lenormand kaarten en het handige instructieboekje overhandigd, en gaandeweg wordt u stap voor stap wegwijs gemaakt met de kaarten, hun betekenis en allerlei mogelijke combinatie's. Het is de bedoeling dat u in de tussenliggende periode lekker thuis gaat oefenen zodat u voldoende tijd hebt om de kaarten te leren kennen. Ook wordt er ruim tijd genomen om problemen en ervaringen met z'n allen door te nemen waarbij we trachten om iedereen met een prettig kaartgevoel naar huis te laten gaan.

Kaartlegcursus - 2

Tijdens de vervolgcursus kaartleggen leert u de techniek van het doorleggen van de kaarten. Met behulp van deze manier van kaartleggen is het dan mogelijk om nog meer diepgang te krijgen in de antwoorden die in de kaartlegging naar voren komen. Ook leren we u om uw spirituele intuitie te gebruiken tijdens deze kaartleggingen.

Opfriscursus Kaartleggen

Tijdens de opfriscursus kaartleggen gaan we de eerste avond weer even terug naar de basis van het kaartleggen met de Lenormand kaarten en leert u gedurende twee andere avonden extra technieken om op diverse manieren de kaarten te leggen. We behandelen dan een kleine / een snelle / de volledige kaartlegging en nog vele andere leuke leerzame technieken. Natuurlijk vergeten we de spirituele / intiutieve legging niet dus die komt ook zeker aan bod.

Cursussen

Heeft u vragen of heeft u interesse in een cursus, bel of mail ons gerust voor aanvullende informatie, of informeer naar de geplande of nog beschikbare cursusdata.
Bel 06 412 109 48 of mail info@martinsplekkie.nl