Over Martin's Plekkie

Spiritueel Centrum - Stichting 'Martin's Plekkie' bestaat uit een groepje mensen die zich bezighoudt met het verlenen van hulp aan mens en dier met behulp van spirituele energie. Wij werken allemaal vanuit een sociale overtuiging om mensen te mogen helpen om sterker en positiever in het leven te staan en dit doen we onder andere met behulp van magnetiseren. Omdat we allemaal vrijwilligers zijn en ons belangeloos inzetten, kan er met lage kosten gewerkt worden en blijft "Stichting" 'Martin's Plekkie' hopelijk voor iedere bezoeker betaalbaar en toegankelijk.

Spiritueel Centrum - Stichting 'Martin's Plekkie bestaat alweer geruime tijd. De tijd gaat snel en ook dat merken wij bij Martin's Plekkie want september 2004 zijn wij vol enthousiasme gestart met onze stichting en moet je zien, we bestaan nu alweer vele jaren met heel veel plezier en succes. Wij zijn blij met ons bestaan en met alle bezoekers die ons blijven bezoeken.Stichting 'Martin's Plekkie' bestaat momenteel uit de volgende personen:


Mona

Mona is de spil van de stichting, zonder haar is er geen organisatie. Zij verzorgt zowel uw magnetiseer als cursusafspraken en geeft u alle benodigde informatie over wat er allemaal mogelijk is bij Stichting 'Martin's Plekkie'. Tijdens uw bezoek aan de magnetiseeravond is zij de eerste persoon die u spreekt in de wachtruimte. Ook verzorgt zij de correspondentie, het afsprakenboek en de algehele administratie van de stichting.

Jos

Hij is misschien wel de meest creatieve figuur die er rondloopt bij Stichting 'Martin's Plekkie' maar tegelijkertijd is Jos een geweldige magnetiseur en een zeer ervaren kaartlegger. Jos werkt al vele jaren als magnetiseur en heeft een zeer rustgevend manier van werken, inmiddels heeft hij al heel veel mensen onder behandeling gehad. Voor een kaartlegging bent u ook bij hem aan het juiste adres, u gaat na zijn kaartje gegarandeerd met een duidelijk advies naar huis waar u zeker wat mee kunt.

Richard

Als je het over Richard hebt dan heb je het over een zeer geroutineerd figuur op het gebied van magnetiseren. De allersterkste blokkades breekt hij samen met u af, en gaat zeker met u op zoek naar de kern van het probleem. Ook heeft Richard een jarenlange ervaring opgebouwd wat betreft het magnetiseren van dieren (o.a. honden, katten en paarden), dus ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Maria

Maria is inmiddels alweer jarenlang als zelfstandig magnetiseur aan het magnetiseren. Ze werkt inmiddels een geruime tijd samen met Jos als magnetiseer-duo. Maria heeft een zeer prettige, rustgevende en sociale manier van werken, en kan dit, indien noodzakelijk, ondersteunen met psychometrie en kaartleggen wat zij door haar sterke spirituele ontwikkeling zeer goed beheerst.

Rick

Rick is in 2009 zijn spirituele ontwikkelperiode bij Martin's Plekkie begonnen, tijdens deze periode is er een hele prettige magnetiseer/ coachingcombinatie ontstaan. Zijn ervaring uit het bedrijfsleven met Persoonlijke coaching heeft hij leren combineren met het magnetiseren. Rick is erg gedreven in de begeleiding van zijn klant, maar is zeker ook een magnetiseur / persoonlijke coach waarbij U zich snel op uw gemak zult voelen.

Leo

Leo is zijn spirituele ontdekkingsreis begonnen begin 2019 bij Martins Plekkie. Op zijn levenspad heeft Leo vele testen doorlopen waardoor zijn ontwikkeling breed en gevarieerd is geworden. Spiritualiteit is als een rode draad door zijn leven gesponnen en bij Martins Plekkie verder ontwikkeld. Eind 2019 is Leo als stagiair/leerling magnetiseur gestart en voelde zich hierbij als een vis in het water wat resulteerde in zelfstandig magnetiseren bij Martin's Plekkie. Magnetiseertechnisch is Leo zeer goed bezig en lekker relaxed doortastend. Hij legt de vinger vaak op de gevoelige plek, maar altijd met respect naar zijn bezoekers.

Martin

Martin heeft net als de rest al jaren zijn basis liggen in het magnetiseren, maar is de aangesproken persoon als u persoonlijke vragen hebt die tijdens het magnetiseren niet besproken kunnen worden. In de loop der jaren heeft hij zich ontpopt als een echte duizendpoot op het spirituele gebied. Hij geeft privé-consulten, meditatieavonden, doet foto lezen, psychometrie, en kaartlegging en geeft diverse cursussen. U kunt ook even klikken op de button Bij-Martin om te zien wat hij allemaal nog meer doet.


Stageplekken

Bij "Spiritueel Centrum Martin's Plekkie" zult u ook met enige regelmaat leerlingmagnetiseurs aantreffen. De leerlingmagnetiseurs lopen met een magnetiseur mee om het magnetiseren nog verder onder de knie te krijgen. Dit zijn vaak oudcursisten die de cursus magnetiseren 1 en 2 bij Martin's Plekkie met goed gevolg hebben doorlopen, en sommige cursisten krijgen dan de gelegenheid om enige praktijkervaring op te doen.

Wij hopen dat u de leerlingmagnetiseur de kans wilt geven om praktijkervaring op te doen, maar mocht u tijdens uw behandeling alleen met uw magnetiseur willen zijn, dan kunt u dat zonder problemen aangeven en zal de leerlingmagnetiseur op dat moment bij een andere magnetiseur gaan meelopen.