Psychometrie

Bij Martin's Plekkie zijn er diverse spirituele mogelijkheden om een antwoord op uw vragen/problemen te krijgen. Psychometrie is één van die mogelijkheden

psychometrie

Psychometrie houdt in dat er door één van onze spirituele medewerkers informatie uit een persoonlijk voorwerp gehaald kan worden, dit kan een persoonlijke ring, ketting of een voorwerp uit uw huis zijn. De mederwerker van Martin's Plekkie die uw voorwerp dan vast heeft, verteld u iets over de persoon waar het voorwerp van is of iets over de sfeer die in het huis hangt waar het voorwerp thuishoort.

In een persoonlijk voorwerp zit vaak nog heel veel energie van de persoon waar het voorwerp van geweest is. Deze energie tracht de spirituele medewerker van Martin's Plekkie zo goed en duidelijk mogelijk te vertalen naar informatie die voor u herkenbaar en te plaatsen is bij de eigenaar van het voorwerp.

Privacy:
Ook hier geldt dat de in levenzijnde persoon waar het persoonlijke voorwerp van is, wel eerst toestemming aan u moet geven voordat er met zijn/haar voorwerp gewerkt mag/kan worden. Het zou zo jammer zijn als er geen informatie uit het voorwerp gehaald kan worden omdat er geen toestemming is.

Wat doen we

Maximaal 30 minuten
kosten € 13,50-

Alleen op afspraak, op maandagavond.