Cursus Meditatie

Meditatiecursus-basis

De meditatiecursus is in het bijzonder bedoeld voor mensen die de techniek achter het mediteren willen ontdekken en daardoor makkelijker ontspannen. Deze cursus is zowel voor beginners als gevorderden. De cursus gaat in groepsverband, dit zijn gemiddeld 10 personen per avond.Tijdens de meditatiecursus ligt de nadruk voornamelijk op leren ontspannen, rustig ademhalen en mediteren. Met de meditatiecursus willen we bereiken dat een ieder zich wat meer ontspannen kan voelen, en dit ook zelf kan onderhouden door thuis kleine meditaties te doen.

Meditatiecursus-vervolg

De meditatiecursus vervolg is een verlengstuk van de meditatie basiscursus waarbij we bij de vervolgcursus de wat diepgaandere meditaties gaan verkennen en nog meer ervaringen en indrukken gaan delen met elkaar om er als persoon spiritueel van te groeien en sterker in de ontspanning komen. Deze cursus is vooral bedoeld voor meditatie gevorderden en/of mensen die de meditatiecursus (basis) bij Martin's Plekkie hebben gevolgd. De cursus gaat in groepsverband, dit zijn gemiddeld 10 personen per avond.

Meditatieclubje

De meditatieclub is eind 2015, begin 2016 ontstaan op verzoek van vele meditatiecursisten die het prettig vonden om bij Martin's Plekkie op regelmatige basis te ontspannen en lekker te mediteren. Wat de avond bij de meditatieclub vooral is, is op een vertrouwde veilige plek met een groep gemotiveerde mensen een aantal meditaties per avond te doen. Tijdens de meditatieavond(en) ligt de nadruk vooral op het leren ademen, ontspannen en vanuit de spirituele geleide meditatie een stuk te ontdekken van onszelf. Hopelijk halen we er dan iedere keer weer iets uit waar we wat van kunnen/mogen leren over onszelf. Martin probeert iedere keer een korte toelichting te geven op wat je gevoelt of gezien hebt in jouw meditatie. Zo'n korte toelichting geeft altijd een stuk duidelijkheid als aanvulling op je eigen waarnemingen.

Cursussen

Heeft u vragen of heeft u interesse in een cursus, bel of mail ons gerust voor aanvullende informatie, of informeer naar de geplande of nog beschikbare cursusdata.
Bel 06 412 109 48 of mail info@martinsplekkie.nl