Magnetiseren

Blokkades in een lichaam ontstaan door allerlei ingrijpende situaties waarbij we verdriet, spanning, boosheid, angst etc. hebben opgelopen. We denken vaak het gebeurde al verwerkt te hebben, maar wat we doen is het gevoel snel weg stoppen in ons lichaam omdat we vaak niet weten hoe we er mee om moeten gaan. Als je maar lang genoeg met een probleem in je lijf blijft lopen (bewust of onbewust) wordt dat uiteindelijk een energieblokkade in je lichaam wat kan resulteren in lichamelijke en geestelijke kwaaltjes (zoals hoofdpijn, spanning, pijnlijke spieren, vermoeid overspannen gevoel, etc.).

Bij het magnetiseren maakt de magnetiseur gebruik van energie. Deze wordt via de handen van de magnetiseur gebundeld en wordt gebruikt daar waar het lichaam van de klant het nodig heeft. Op deze manier activeert het lichaam zichzelf om te genezen en klachten op te heffen. De magnetiseur hoeft de klant niet aan te raken om hem goed te magnetiseren want de energie kan op afstand afgegeven worden.

Het magnetiseren draagt bij tot het herstel dan wel een verbetering van heel veel klachten, het kan u onder andere helpen met: - Het dragelijker maken van psychische en lichamelijke klachten
- Het verzachten van pijnen als gevolg van (chronische) ziekten
- Verminderen van spanning
- En nog veel meer kwalen / klachten.

Waarvoor kun je terecht 'bij Martin'
Een behandeling duurt maximaal 30 minuten, kosten bedragen € 35,-
In combinatie met stoelmassage 50 minuten, kosten bedragen € 55,-
Bel 06 412 109 48 of mail info@martinsplekkie.nl